Hoe om te gaan met Depressie

Persoon Leunend Op De Muur

Als mensen ziek zijn voelen ze zich over het algemeen kwetsbaar en alleen, en zullen ze troost en advies zoeken bij anderen. Ik heb het geluk te zijn geadopteerd door een familie met een warme en liefdevolle houding ten opzichte van rituelen en ik ben in een rol getild waar ik me prettig bij voel. Er zijn dagen geweest dat ik me zo geïsoleerd en hartzeerig voelde dat ik het gevoel had dat ik een kussen aan het blok kon optillen. Deze dagen dat ik me "verbonden" voel met een van mijn "acpentiet", troost ik me met het feit dat er een toevoerlijn is die naar mij terugloopt.

Mijn grootmoeder is nooit over haar angst voor naalden heen gekomen. Ik weet niet zeker of het New Age-kennis was of angst, ze voelde zich gewoon niet op haar gemak en capabel bij het mannelijke medische personeel in de sportscholen, omdat ze de enige vrouw in het kantoor was. Haar gevoel van eigenwaarde daalde en ze werd depressief. Nadat ze pathologie had gestudeerd en zich tot jongens aangetrokken voelde, meldde ze zich vrijwillig voor elektroshocktherapie. Ze schijnt enige verlichting in die behandeling gevonden te hebben en overtuigde haar dokter om het te proberen. Voor een jong meisje dat opgroeide in een depressie-tijdperk, was dat een enorme stap. Het is bekend dat elektroshocks een psychologisch effect hebben op patiënten. Niet alleen dat, maar de lage voltage stroom en de hoge voltage ervaring is op zijn zachtst gezegd oncomfortabel. Na de behandeling begon ze overmatig en excessief te transpireren, dus stopte haar arts met de behandeling.

Zij zette haar zelfdestructieve gedrag voort en werd steeds gevaarlijker voor zowel zichzelf als haar familie. Ze ontwikkelde zetmeelcelanemie, waardoor ze zo zwak werd dat haar zweetklieren nauwelijks nog bewogen.

Uiteindelijk werd ze vrijgelaten en teruggebracht naar het psychiatrisch ziekenhuis. Ze was lange tijd niet beter en velen dachten dat ze van haar geestesziekte verlost zou zijn, maar ze keerde weer terug in de maatschappij.

In haar innerlijke wereld was er maar één manier om met haar terugkerende geestesziekte om te gaan en dat was om gefixeerd te raken op één idee, haar ene grote idee, het idee waarnaar ze leefde. Ze leefde volgens een eenvoudige filosofie, een concept, een verhaal of een mythe. Dit onderscheidde haar van alle anderen, vooral van haar familie en haar vrienden. Ze had een unieke manier om het leven te interpreteren en uit te leggen, ondanks haar duidelijke frustraties en frustraties. Ze had een manier om de wereld te begrijpen die buiten haar begrip lag.

Alleen zij kon het uitleggen en ze had een gevoel voor het karakter van de mensen om haar heen. Het zou bij Alzheimerpatiënten gebruikelijk zijn dat ze moeite hebben nieuwe vrienden te maken of te houden, maar mijn overgrootmoeder slaagde erin vriendschappen te sluiten, waar ze ook kwam. De rest van ons was zo druk bezig om voor elkaar te zorgen, dat het niet bij ons opkwam dat ze misschien verbaasd was dat haar vrienden en familie niet wisten wie ze waren.

Mijn grootmoeder was echter koppig en vastbesloten zich los te maken uit de omgeving die haar had geschapen. Zelfs na haar ontslag uit de psychiatrische inrichting en haar verhuizing naar het huis van haar moeder, bleef mijn grootmoeder de neiging houden om sociaal te zijn, zelfs met haar vrienden en familie.

Maar deze publiciste en publiek figuur begreep niet dat er privé manieren waren die ze kon gebruiken om zichzelf te beschermen tegen de aanvallen, waaronder ik, dat ze erg achterdochtig werd en niet om wilde gaan met mensen die niet bereid waren haar te steunen en voor haar te zorgen. Tenslotte was zij degene die haar eigen doelen stelde en promootte en het beschadigde haar pad vanwege haar behoefte om eerst zichzelf te beschermen en de controle over haar leven te nemen.