Voeding en voeding

Voedingscoach

Voeding is een van die onderwerpen waar veel mensen geïnteresseerd in zijn om over te praten. Artsen, sportschooltrainers, diëtisten en zelfs beoefenaars van de voedingsleer zullen allemaal ideeën en theorieën aandragen over voeding en hoe je een gezond gewicht kunt bereiken.

Het lijkt erop dat er mensen zijn die denken dat voeding en gezond eten alleen bereikt kunnen worden door het eten van verkeerde voedingsmiddelen. Zij zullen het hebben over het belang van bepaald fruit, zodat we een sinaasappel eten in plaats van een sinaasappel. Omgekeerd zal een andere persoon het hebben over groenten, zodat we te veel groenten moeten eten in plaats van chips. Sommigen zullen suggereren dat de beste voeding afkomstig is van het eten van rood vlees en dat we de consumptie van en/of gevogelte moeten beperken. Voedingssappen, shakes, drankjes en nog veel meer zijn in de handel te vinden. Voeding kan alleen goed worden bereikt als de voedingsbehoeften van het lichaam worden gevolgd. Indien dit niet het geval is, zal geen enkele lichaamsbeweging om extra gewicht te verliezen enig nut hebben.

Voeding bestaat uit de volgende basisbegrippen.

– Def residu ( footporary rest) is de hoeveelheid voedingsstoffen die met behulp van voedingsmiddelen door het lichaam wordt verbruikt.

– Energie is het vitale ingrediënt dat energie levert voor lichamelijke activiteiten.

– Voedingsstoffen zijn stoffen die het lichaam in een bepaalde hoeveelheid nodig heeft en die helpen om het lichaam van brandstof te voorzien. Voedingsstoffen zijn essentieel voor het ontwikkelingsproces.

– Beschermen is het vermogen om problemen te voorzien en te behandelen. Voedingsstoffen zijn als de huil van een zuigeling die geen huilbui heeft. Als de voedingsstoffen ontbreken in onze dagelijkse voedselinname dan zijn de voedingsstoffen gedeeltelijk verschillend van elke remedie die ons wordt aangereikt.

– Vooruitgang is de evaluatie van hoe succesvol de contracten zijn.

– Zuivering is de zuivering van het bloed verzamelde zintuigen.

Voedingscoach gaat over het vergroten van onze kansen op afslanken, gezond leven en een beter persoonlijk voorkomen. Geen enkel programma voor gewichtsverlies dat onze voedselinname drastisch beperkt, zal lang succesvol zijn. Het gebruik van de voedingsgigant kan alleen effectief zijn als het individu zorgvuldig te werk gaat en de stappen neemt die bijdragen tot de gewenste vorm van voeding. Het eten van specifieke soorten voedsel die de voedingsstoffen bevatten die we nodig hebben en dit in evenwicht brengen met de juiste hoeveelheid lichaamsbeweging kan onze dromen waarmaken.